Bezorgen (ook zaterdag) én afhalen

Verzendkosten NL € 9,50 | BE € 10,50

Vragen of advies? 085 064 51 10

Welke verhuisdozen moet ik bestellen?

Tip: Klik op de foto van het product en u kunt deze direct bestellen in onze webshop!

Klikklak verhuisdoos:
Deze verhuisdoos heeft u binnen een halve seconde in elkaar, geen ingewikkeld vouwsysteem, geen tape nodig!
Zorgeloos verhuizen kies dan voor de
Professionele of de Premium verhuisdoos, hoge stapelwaarde, uitermate geschikt als opbergbox ook voor uw administratie!
Sterker dan een kunststof bak deze zal naar verloop van tijd namelijk barsten of scheuren krijgen. Is de kwaliteit voor u minder van belang dan hebben wij voor u
de Budget of de Standaard Klikklak verhuisdoos.

Boeken/Handzame verhuisdoos:
Een verhuisdoos met boeken weegt al snel 35kg. Gebruik onze boeken/handzame verhuisdozen voor uw boeken en licht servies. Gevuld met boeken weegt deze doos 15-18kg, hoge stapelwaarde en dienen getapet te worden aan de boven en onderkant.
U kunt deze verhuisdozen los bestellen maar deze zitten ook in onze persoonspakketten.

Grote spullen:
Verhuisdozen met meer volume nodig. (bv voor: schemerlampen, grote bloempotten/vazen/gereedschap/groot speelgoed etc.)  kies onze Volume verhuisdozen 60x40x40cm, dubbelgolf 7mm, hoge stapelwaarde en uitermate geschikt voor het gebruik op pallets.

Kleding/Garderobedoos:
Het laatste waar u op zit te wachten tijdens uw verhuizing is al uw nette jurken/blouses/overhemden/pakken opnieuw te moeten strijken of stomen na uw verhuizing.
Verhuis uw nette kleding zorgeloos met onze kledingdoos incl. roede. 50x50x122cm, ook ideaal om nog kussens in te doen.

Opslag:
Voor langere zorgeloze opslag, kies dan voor onze  Professionele of Premium verhuisdozen. Onze volume verhuisdozen zijn hier ook erg geschikt voor. Sterker dan een kunststof bak deze zal naar verloop van tijd namelijk barsten of scheuren krijgen.

Beschermen:
Gebruik inpakpapier voor uw servies/kwetsbare spullen. Wilt u voor uw kostbare kwetsbare spullen nog meer zekerheid gebruik dan noppenfolie.

Verhuisdekens:
Tijdens een verhuizing komen er vaak ongemerkt krassen op uw meubels. Want die verhuiswagen willen we allemaal zo vol mogelijk doen. Bescherm daarom uw meubels met verhuisdekens, wanneer deze erover heen zit kunt u er met een gerust hart verhuisdozen bovenop zetten in de verhuiswagen. Ook wanneer er meerdere kasten naast elkaar in de wagen staan kunt hier het beste een deken tussen doen zodat deze niet tegen elkaar aan schuren.

Verhuisetiketten:
Niets is zo vervelend tijdens het uitpakken van uw verhuisdozen dan dozen waar niet op staat wat erin zit. Gebruik onze handige etiketten waarop u precies kunt zetten voor welke kamer de doos bestemd is. Wij hebben etiketten voor particuliere en zakelijke verhuizingen.

Matras/meubelhoezen:
Zoals we allemaal weten zijn matrassen en stoffen meubels echte stof-happers. Bescherm deze daarom tijdens uw verhuizing met onze matras/meubelhoezen. Deze hebben een afmeting van 120x330cm. De opening zit aan de 330 zijde waardoor deze over ieder matras zal gaan, bij een matras die breder is dan 330 kunt u aan beide zijde van het matras een hoes schuiven zodat deze elkaar overlappen. Uw fauteuils/tweezitsbank kunt u ook met deze hoes beschermen tegen stof.

Verhuizen naar het buitenland:
Wanneer u naar het buitenland verhuisd dan zal uw verhuizer waarschijnlijk uw verhuisdozen op een pallet willen meenemen. Uiteraard wilt u de ruimte op een pallet zo goed mogelijk benutten. Met onze Volume verhuizen benut u de ruimte op pallet optimaal!
Bij uw vervoerder kunt u navragen hoe hoog de pallet mag zijn, de hoogte van deze volume verhuisdozen is 40cm.

Wij adviseren u uw dozen helemaal te vullen, wordt een doos dan te zwaar vul deze dan op met bv. bedden/linnengoed. Afgevulde dozen zullen strakker op elkaar blijven staan en bieden meer bescherming aan uw spullen.

Heeft u nog vragen:
Wij helpen u graag verder, u kunt ons mailen op info@verhuisboxen.nl of bellen op 085-0645110!