Bezorgen ook op zaterdag

Verzendkosten NL € 9,50 | BE € 10,50

Vragen of advies? 085 064 51 10

Waar gebruik ik noppenfolie voor?

Noppenfolie is een veelzijdig verpakkingsmateriaal dat gebruikt kan worden om breekbare spullen te beschermen tijdens een verhuizing of transport. De noppen, ook wel luchtkussentjes genoemd, zorgen voor extra demping en bescherming. Hieronder vind je enkele voorbeelden van waar je noppenfolie voor kunt gebruiken:

  1. Inpakken van servies en glaswerk: Wikkel breekbare spullen zoals glazen, borden en schalen in noppenfolie voordat je ze in een verhuisdoos plaatst. Dit beschermt ze tegen krassen, barsten en breken tijdens transport.
  2. Inpakken van elektronica: Wikkel kwetsbare elektronische apparatuur zoals televisies, laptops en computermonitoren in noppenfolie voordat je ze verplaatst of opbergt. Dit helpt om schade aan het scherm en andere gevoelige onderdelen te voorkomen.
  3. Beschermen van meubels: Leg noppenfolie tussen meubels en andere grote objecten om krassen en beschadigingen te voorkomen tijdens transport. Dit is vooral handig bij meubels met een hoogglans afwerking of andere kwetsbare oppervlakken.
  4. Opvullen van lege ruimtes: Gebruik noppenfolie om lege ruimtes in verhuisdozen op te vullen. Hierdoor voorkom je dat de inhoud van de doos gaat schuiven tijdens transport.
  5. Beschermen van planten: Wikkel kwetsbare planten in noppenfolie voordat je ze verplaatst of transporteert. Dit helpt om de bladeren en stengels te beschermen tegen beschadigingen.

Over het algemeen kan noppenfolie gebruikt worden voor het beschermen van alle soorten breekbare en kwetsbare spullen tijdens een verhuizing of transport.

Gebruik noppenfolie, bubble wrap, bubbeltjesfolie om uw servies tegen schade te beschermen tijdens uw verhuizing.
Gebruik noppenfolie, bubble wrap, bubbeltjesfolie Bescherm uw meubels tegen stof en schade tijdens uw verhuizing.