De Goedkoopste Verhuisdozen van Nederland en België

  • Home
  • Verhuur van complete verhuispakketten

Verhuur van complete verhuispakketten

Bestel Gopedkope Verhuisdozen bij Verhuisboxen Koop professionele klikklak verhuisdozen bij Verhuisboxen.

Daarom verhuisboxen!

  • Voor 14:30 uur besteld volgende dag in huis.(ma t/m zat)
  • Direct uit voorraad leverbaar.
  • Achteraf betalen.
  • Gratis Matrashoes bij elk verhuispakket.
  • Trusted Shops Trusted Shops 5 sterrren beoordelingen van echte klanten voor verhuisboxen

Volg ons

Verhuur complete voordelige verhuispakketten.

U ontvangt in dit pakket onder anderen originele verhuisdozen, gemaakt van een zware kwaliteit 7 millimeter karton. Deze dozen zijn volledig zelfsluitend en voorzien van handvatten! Verder hebben deze dozen door het vouwsysteem een driedubbele bodem en zijn dus ook geschikt voor uw zware spullen!         

De pakketten bevatten verder ook een of meerdere kledingboxen. Deze stevige dubbelgolf kledingbox wordt geleverd met een handige stand waar u tot wel 30 kledingstukken aan kunt hangen.

Hoe werkt het?


Verhuispakketten verhuren we voor een standaardperiode van 5 maanden. In eerste instantie betaald u voor de verhuisdozen €2,50 borg en kunt u maximaal de verhuisdozen 5 maanden gebruiken. De Noppenfolie, etiketten en pakpapier zitten gratis in het pakket. De Kledingboxen en de verhuisdekens zijn koop en worden dan uw eigendom. Wilt u minder kledingboxen in een pakket, dan kunt u ook de verhuisdozen los bestellen en eventueel zelf het aantal kledingboxen erbij kopen.

Deze borg moet vooraf, of met het afleveren van het pakket voldaan worden. Borg Verhuisdoos 2,50,  Bij ontvangst van het pakket ontvangt u een huurovereenkomst. Hierin is de huurperiode, het aantal dozen en de gestelde borg genoemd. Deze overeenkomst dient bij het in ontvangst nemen van het pakket getekend te worden. Na afloop van de huurperiode worden de huurdozen weer ingenomen. De te betalen huur wordt dan achteraf verrekend met de gestelde borg. U betaalbewijs is tevens het huurcontract voor maximaal 4 maanden.


Wat kost het?


De kosten zijn afhankelijk van het gekozen pakket. Elk pakket bevat een aantal originele verhuisdozen, een of meerdere kledingboxen, een of meerdere verhuisdekens en inpakmateriaal. Het inpakmateriaal, de kledingboxen en verhuisdekens  blijfen na afloop van de huurperiode in uw bezit.

Bel 06-23996660 of bestel veilig in onze webshop om direct een huurpakket te bestellen!

De voorwaarden

In de huurovereenkomst wordt verwezen naar de voorwaarden. U krijgt een kopie van de overeenkomst en voorwaarden bij het in ontvangst nemen van de verhuisdozen.

KLIK HIER - voor de voorwaarden

Professionele Verhuisdoos Verhuispakketten Verhuisdekens in alle maten en kleuren van verhuisboxen.
Noppenfolie in alle maten vanaf € 0,25 van verhuisboxen. Aanbieding 50 boeken servies dozen slechts 32,50 Klik Klak professionele verhuisdozen van verhuisboxen.