Professionele verhuispakketten

Toon filters

Verhuizen als een échte professional

Wil je zelf aan de slag als een ware professional? Bij Verhuisboxen leiden we je vliegensvlug op tot een verhuizer van hoog niveau. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het aanschaffen van ons professionele verhuispakket. Ontvang onze bekende Klikklak® verhuisdozen en een voorraad aan boekendozen, noppenfolie, pakpapier, verhuisstickers en tape en ga aan de slag! Je kunt van 1 tot 6 personen bij ons terecht. Ieder professioneel verhuispakket bevat vanaf 3 personen een matrashoes.

Tip: Nu tijdelijk bij alle verhuispakketten 1-6 personen een gratis (extra) matrashoes!

Hup, aan de slag!

Ons professionele verhuispakket heeft een draagkracht van maar liefst 50kg. Je kunt van ons aannemen dat daar dus een heleboel spullen in terecht kunnen. En, het stevige materiaal zorgt ervoor dat de doos niet uit elkaar valt tijdens het vervoeren. Win-win!

Dit professionele verhuispakket is inclusief:

Kwalitatief sterke Klikklak® professionele verhuisdozen die moeilijk te breken zijn
De nodige beschermingsmaterialen zodat alles heel aankomt
Extra verhuismaterialen voor optimaal gemak
Een matrashoes om je bed vrij van vuil te houden
Voorraad aan boekendozen

Professioneel verhuispakket bestellen

Wil je graag direct beginnen met verhuizen én gegarandeerd zijn van een vliegende start? Koop dan dit professionele verhuispakket en ga aan de slag. Wanneer je toch nog twijfels hebt raden we je aan contact op te nemen met onze klantenservice. Zij staan je maar al te graag te woord.