Budget verhuispakketten

Toon filters

Alles in één verhuispakketten

Wanneer je een nieuw huis hebt gekocht is het tijd om even op het geld te letten en te besparen waar het kan. Met ons budget verhuispakket hoef je je op financieel én verhuisvlak geen zorgen te maken. Onze unieke Klikklak® verhuisdozen en een voorraad aan boekendozen, noppenfolie, verhuisstickers, pakpapier en tape helpen je voor een goedkope prijs. Beschikbaar in een samenstelling van 1 tot maar liefst 6 personen. Twijfel je tussen de tweepersonen of driepersonen variant? Vanaf drie personen zit er ook matrashoes bij de verhuispakketten. Just saying. 

Tip: Nu tijdelijk bij alle verhuispakketten 1-6 personen een gratis (extra) matrashoes!

Ingepakt staat netjes

Met dit kant-en-klare budget verhuispakket zorg je ervoor dat zowel je humeur als portemonnee nog in goede staat zijn ná het verhuizen. Fijn zo’n budget variant. Zo blijft er meer geld over voor een goede fles champagne om de verhuizing mee te vieren.

Dit budget verhuispakket is inclusief:

Budget verhuispakket bestellen

Wil je graag direct beginnen met verhuizen én gegarandeerd zijn van een vliegende start? Koop dan dit budget verhuispakket en ga aan de slag. Wanneer je toch nog twijfels hebt raden we je aan contact op te nemen met onze klantenservice. Zij staan je maar al te graag te woord.