Verhuisstickers

Toon filters

Breng structuur aan tijdens het verhuisproces

Zijn alle Klikklak® verhuisdozen ingepakt? Dan wordt het de hoogste tijd om deze nauwkeurig te labelen. Koop onze verhuisstickers en maak jouw verhuizing compleet. Met deze verhuisstickers schep je orde in een vaak ietwat chaotische situatie. Alle verhuisdozen lijken op elkaar dus wat extra informatie hier en daar is niet overbodig. Wij raden het zeker aan om je dozen te labelen en zo je stresslevel onder controle te houden.

Orde in de chaos

Breng orde aan in de chaos die verhuizen heet. Met deze verhuisstickers weet jij in ieder geval na het uitladen nog precies in welke verhuisdoos de geurkaarsen en je favoriete boeken zitten. Het enige wat jij hoeft te doen is bij bestemming alle verhuisdozen op de juiste plek neerzetten en uitpakken.

Efficiëntie staat voorop

De werkwijze van de verhuisstickers is erg simpel. Je voorziet de verhuisstickers van de items die in de doos zitten met de desbetreffende etage, kamer en naam. Wanneer dit allemaal juist wordt genoteerd is het kwijtraken van spullen eigenlijk een echte no go. Succes gegarandeerd!

Verhuisstickers kopen

Onze verhuisstickers helpen je op weg en zorgen ervoor dat je minder stress ervaart tijdens het uitpakken. Heb je nog twijfels over het product? Neem dan even contact op met onze klantenservice en dien je verzoek in. Zij helpen je graag verder.