Taperollers

Toon filters

Hét item voor een vlotte verhuizing

Stiekem weet je het waarschijnlijk al, maar zonder taperoller kom je tijdens jouw verhuizing maar moeilijk op gang. Het dichtmaken van de reguliere verhuisdozen gaat pas van een leien dakje wanneer je onze tape en taperollers koopt. Je kunt drie dingen doen. Haal de taperollers vliegensvlug in huis, kies voor onze zelfsluitende Klikklak® verhuisdozen of bestel het verhuismaterialen pakket voor een volledige (verhuis)voorraad.

Rol je rot taperollers

Deze professionele taperollers bevatten een metalen houder die niet alleen jarenlang meegaat, maar die je ook een fijne grip biedt. Binnenkort rol jij binnen een mum van tijd alle verhuisdozen in elkaar. Wij beloven: met onze tape én taperoller schiet geen enkele verhuisdoos meer uit elkaar.

Voor een waterdichte verhuizing

Het sluiten van reguliere verhuisdozen was nog nooit zo gemakkelijk en snel. Wil je verzekerd zijn van een soepel verhuisproces? Kies dan voor de Verhuismaterialen Superdeal. Hierbij ontvang je naast een taperoller ook nog vele andere verhuismaterialen. Succes!

Taperoller kopen

Sluit je verhuisdozen gemakkelijke en snel dankzij onze professionele taperollers. Heb je nog twijfels over het product? Neem dan even contact  op met onze klantenservice en dien je verzoek in. Zij helpen je graag verder.