Tape

Toon filters

Tape to the rescue

Onze zelfsluitende KlikKlak® verhuisdozen hebben geen tape nodig, maar enkele van onze verhuisdozen sluiten wél op deze manier. Om ervoor te zorgen dat jouw verhuisdoos potdicht zit heb je een voorraad aan tape én een taperoller nodig. Het tape dat wij aanbieden voorziet je van maar liefst zes-en-dertig taperollen! Daar kun je wel een zekere tijd mee vooruit. Bij onze verhuispakketten is er al tape toegevoegd voor de dozen die dit nodig hebben. Onze boeken- serviesdozen zijn ook te bestellen in combinatie met drie rollen tape. Yes!

Inpakken en dichtplakken

Heb je jouw verhuisdozen ingepakt en dichtgeplakt? Gefeliciteerd! De verhuizing kan nu officieel beginnen. Alhoewel je het tape nu niet meer nodig hebt als verpakkingsmateriaal kun je het nog wel inzetten tijdens het klussen door te decoreren, repareren, verbinden én isoleren.

Makkelijk in gebruik

Onze taperol neem je met gemak overal mee naartoe. Ook voor onderweg is deze erg handig! Dus, springt de doos toch ineens los? Of moet er snel iets gerepareerd worden? Jij bent er met deze taperol altijd snel bij. Zo voorkom je ongemakken voor, tijdens en na het verhuizen.

Tape kopen

Wij raden de aankoop van een taperol ten zeerste aan. Heb je nog twijfels over het gebruik van een taperol? Neem dan even contact op met onze klantenservice en dien je verzoek in. Zij helpen je graag verder.