Verhuismaterialen pakket

Toon filters

Alle items die onmisbaar zijn voor een verhuizing: van tape tot verhuisdeken

Geen idee welke verhuismaterialen je allemaal moet kopen? Nou, bij deze verklappen wij dat je ze eigenlijk allemaal nodig hebt. En laten ze toevallig allemaal terugkomen in dit kant-en-klare verhuismaterialen pakket. Je ontvangt onder andere een matrashoes, dosis aan pakpapier en noppenfolie, vijftig verhuisstickers en meer! Zo wordt verhuizen je wel heel makkelijk gemaakt. Het enige wat jij nog moet doen is het bestellen van dit complete verhuismaterialen pakket.

Alles bij de hand van A tot Z

Wanneer je een keer in de zoveel tijd verhuisd of als dit de eerste keer is, komt er veel op je af. Zo heb je KlikKlak® verhuisdozen, garderobedozen en boekendozen nodig. Verder is er ook een overvloed aan bescherm– en verhuismaterialen te vinden online. Dan schept zo’n starterspakket toch duidelijkheid in het oh zo grote assortiment.

Direct aan de slag!

Heb je al een van onze verhuispakketten in huis gehaald? Wanneer je die samen met het verhuismaterialen pakket combineert is de kans op een soepele verhuizing groot. Zo heb je alle materialen in huis die je nodig hebt en ben je van alle gemakken voorzien. Succes!

Verhuismaterialen pakket kopen

Alle items die je nodig hebt haal je met dit verhuismaterialen pakket moeiteloos in huis. Heb je nog twijfels over het pakket? Neem dan even contact op met onze klantenservice en dien je verzoek in. Zij helpen je graag verder.