Verhuismaterialen

Toon filters

Maak het jezelf makkelijk met de juiste verhuismaterialen.

Als de Klikklak® verhuisdozen en de nodige beschermingsmaterialen in huis zijn komt vaak pas het besef: hoe gaan we de verhuisdozen dichtmaken? En hoe onthouden we later wat er in deze verhuisdoos zit? Gelukkig, bestaat er dan de mogelijkheid om verhuismaterialen te kopen. Binnen 1-2 werkdagen ligt het product bij je op de deurmat of je kunt hem na het plaatsen van je bestelling op locatie afhalen.

Puur gemak

Onze bedrukte verhuisstickers zijn een ware uitkomst voor wanneer je zelf een tikkeltje vergeetachtig bent of een extern verhuisteam inschakelt. Op deze stickers noteer je de etage, kamer en naam van de producten. Zo komt alles ongetwijfeld op de juiste plek te staan en neemt het uitpakken uiteindelijk veel minder tijd in beslag. Er bestaan ook onbedrukte versies.

Klaar voor vertrek

Is het je weleens gebeurd dat wanneer je de verhuisdoos optilt deze aan de onderkant uit elkaar valt? Bij gebruik van onze stevige Klikklak® verhuisdozen is deze kans vrij nihil, maar onze taperoller kan toch goed van pas komen. Bijvoorbeeld, voor wanneer je de doos een beetje te zwaar hebt gemaakt. Dus, flink rollen en dan zit ‘ie muurvast.

Alles in een verhuismaterialen superdeal

Maak je verhuizing tot een groot succes met onze verhuismaterialen superdeal. Wat kun je verwachten? Onder anderen een kg aan pakpapier, zes meter noppenfolie, een professionele taperoller en maar liefst vijftig etiketten. Kortom, alles extra’s die je nodig hebt om je verhuizing vlekkenloos en efficiënt te laten verlopen.

Verhuismaterialen kopen

Ervan overtuigd dat het kopen van verhuismaterialen je leven een stuk gemakkelijker maken? Wij ook! Neem voor specifiekere uitleg een kijkje bij onze subcategorieën voor advies op maat of neem contact met ons op voor verdere vragen. Wanneer je liever alle benodigdheden in een keer bestelt kun je het beste een van onze verhuispakketten kopen. Zo, heb je alles bijdehand en kan het verhuizen direct beginnen. Yes!