Pallet afname

Toon filters

Overvloed aan Klikklak® verhuisdozen

Wanneer je een pallet verhuisdozen wil kopen ben je bij ons met 3 klikken klaar. Na het plaatsen van de bestelling verschijnen er maar liefst 400(!) van onze unieke Klikklak® verhuisdozen aan je voordeur. Schakel deze verhuisdozen pallets in voor grote verhuisprojecten, zoals met een school verhuizen naar een nieuwe locatie of een kantoorpand leeghalen. Roep collega’s, kennissen en familie op om samen in te pakken en te vervoeren voor een efficiënte verhuizing en nieuwe start.

Verhuisdozen van standaard tot premium

Een pallet aan verhuisdozen afnemen doe je waarschijnlijk enkel voor een groot verhuisproject. Noodzaak dus dat deze stapel aan Klikklak® verhuisdozen veel gewicht kunnen dragen. Iedere pallet kun je uitkiezen naar jouw behoefte. Zo hebben de budget dozen een draagkracht van 20kg, standaard van 35kg, professionele van 50kg en premium van 100kg.

Klikklak® verhuisgemak

Wanneer je een pallet verhuisdozen koopt zie je misschien op tegen het in elkaar zetten van iedere verhuisdoos. Die zorg nemen wij graag voor je weg, want met onze Klikklak® verhuisdozen is die zorg nergens voor nodig! Door de autolock is hij zelfsluitend en binnen een halve seconde zet je hem op én maak je hem weer plat. Klikklak® verhuisgemak! Appeltje eitje, toch?

Pallet verhuisdozen kopen

Zie je zo’n verhuisdozen pallet afname wel zitten? Wij ook! Wel is er een vereiste: dat het afleveradres gedurende de dag goed bereikbaar is met een vrachtwagen. Zijn er speciale wensen of je wil meer dan twee pallets bestellen? Neem dan even contact op met onze klantenservice en dien je verzoek in. Zij helpen je graag verder.