Gebruikte dozen

Toon filters

Tweedehands verhuisdozen

Investeren in gloednieuwe verhuisdozen, verhuizen en ze daarna jarenlang opbergen is natuurlijk doodzonde. Vaak is er ook geen goede opbergruimte voor verhuisdozen en dus zijn ze vroeg of laat niet meer in goede staat voor hergebruik. Hoe fijn is het om door het gebruik van tweedehands verhuisdozen geld te besparen én iets te betekenen voor het milieu. Houd ons assortiment in de gaten, want alle soorten gebruikte verhuisdozen komen voorbij.

Zo goed als nieuwe verhuisdozen

Wij kunnen je een ding met zekerheid beloven: de tweedehands verhuisdozen leveren geen slechtere kwaliteit. Wij controleren alle binnenkomende dozen zorgvuldig voordat wij ze doorgeven naar een nieuwe eigenaar. Het enige wat eventueel voorbij kan komen zijn beschadigingen aan de kleppen en/ of gebruikssporen van opgeplakte etiketten.

Duurzame optie

De tweedehands verhuisdozen die wij ter beschikking stellen zijn vaak eenmalig gebruikt of retour gestuurd tijdens het verzendproces. Wanneer je tweedehands verhuisdozen koopt gaat het proces hetzelfde als bij een reguliere bestelling. Wel is de kans groot dat je nu met een nóg fijner gevoel onze webshop verlaat, omdat je een steentje bijdraagt aan verduurzaming.

Tweedehands verhuisdozen kopen

Wil je aan de slag met verhuizen, geld besparen en gaan voor een duurzame optie? Kies dan uit onze tweedehands verhuisdozen. Wanneer je toch nog twijfels hebt raden we je aan contact op te nemen met onze klantenservice. Zij staan je maar al te graag te woord.