Garderobedozen

Toon filters

Zonder kreukels uit de doos en in de kast

Wanneer je kleding aanschaft wil je natuurlijk dat dit zolang mogelijk meegaat. Je linnen blouse, driedelig pak of satijnen avondjurk trek je bij aankomst direct en met gemak uit je garderobedoos. Zo kun je snel door naar je belangrijke afspraak. Oh, en niet geheel onbelangrijk: dat allemaal zonder kreukels of vuile plekken.

Droog en veilig onderweg

Niet alleen voor een verhuizing, maar ook voor een shoot op locatie of als tijdelijke opslag tijdens de wisseling van de seizoenen komen deze garderobe verhuisdozen goed van pas. Want, eerlijk is eerlijk: we hebben allemaal stiekem te veel kleding voor in de kledingkast. De garderobe verhuisdozen zorgen voor een droge en veilige omgeving voor al je kostbare items.

Makkelijk mét kledingroede

Onze garderobe verhuisdozen zijn van alle gemakken voorzien. Zo leveren wij bij alle Garderobedozen een roede die je in de doos kunt bevestigen. Hierdoor komen alle jurken, pakken en overhemden zonder kleerscheuren aan op bestemming. Verder zijn de Garderobedozen voorzien van praktische handgrepen én een klep aan de voorkant, waardoor je makkelijk bij je kleding kunt.

Garderobedozen kopen

Verhuizen of gewoon modefanaat? Dan moet je enkele van deze garderobe verhuisdozen hebben. Zo zorg je ervoor dat jouw kostbare items niks overkomt. Wanneer je toch nog twijfels hebt raden we je aan contact op te nemen met onze klantenservice. Zij staan je maar al te graag te woord.