Boekendozen

Toon filters
  • 40x27x28 / 20 kg

    Vanaf € 0,79 p/st

Voor boeken en waardevolle breekbare spullen

Sommige producten verdienen iets meer liefde en aandacht dan anderen. Je boeken en mooiste borden wil je natuurlijk zo veilig en droog mogelijk overbrengen naar je nieuwe plek. Deze ietwat kleinere formaat boekendozen zijn ideaal voor deze zware en breekbare spullen. De gewichtslimiet zorgt ervoor dat je deze doos nog wel kan optillen na het inpakken.

Handzaam en super stevig

Als je eraan denkt om boekendozen te kopen voor je verhuizing kunnen wij dit alleen maar supporten. Er is namelijk niks vervelender dan om op je nieuwe locatie kapotte items tegen te komen. Het kleinere formaat kan tussen de 15-20kg dragen. Deze boekendozen zijn met zorg samengesteld, zodat je met een gerust hart je spullen inpakt.

Boekendozen met of zonder handvatten

Bij het kopen van deze boekendozen kun je onderscheidt maken tussen boekendozen met of zonder handvatten. Welke je kiest heeft alles te maken met jouw persoonlijke voorkeur. Het is maar net wat jij prettiger vindt. Belangrijk: plak zowel de onder als bovenkant stevig dicht met tape, zodat er niet onverwachts spullen uitvallen.

Boekendozen kopen

Wil jij als boekenliefhebber of keukenprins(es) al jouw spullen veilig overbrengen? Haal dan deze boekendozen in huis voor een nog fijner verhuisproces. Wanneer je toch nog twijfels hebt raden we je aan contact  op te nemen met onze klantenservice. Zij staan je maar al te graag te woord.