De goedkoopste verhuisdozen van Nederland en België

Video afspelen

Goedkope verhuisdozen kopen of huren

Daarom verhuisboxen!

Tot 14:30 uur (ma t/m vrij) kunt u de volgende werkdag als gewenste leverdag kiezen
Direct uit voorraad leverbaar
Achteraf betalen
Trusted Shops

Elke verhuizing wordt een succes met een verhuisdoos van Verhuisboxen.

Verhuisboxen BV

Smederij 4
3371 MC Hardinxveld
Tel: 085-0645110

Wij verkopen goedkope nieuwe KlikKlak® verhuisdozen en budget verhuisdozen dubbelgolfs al voor € 0,63 per stuk!  Zowel zakelijk als particulier! Zelf afhalen verhuisdozen mogelijk in  HardinxveldGiessendam

Tijdelijk 10% gratis verhuisdozen bij aankoop van een compleet verhuispakket bij zelf afhalen in Hardinxveld-Giessendam

We bezorgen elke dag verhuisdozen en verhuispakketten in geheel Nederland voor € 9,50 ook op zaterdag en voor € 10,50 in België voor elk aantal.. Alle prijzen zijn inclusief 21% btw. Onze Belgische klanten bestellen makkelijk in onze zuster website www.verhuisboxen.beVerhuisboxen ook in Belgie

 

Koop of huur verhuisdozen veilig en snel in onze webshop.

U zoekt een verhuisdoos om te verhuizen, een verhuisdoos voor de opslag of een verhuisdoos voor emigratie. Verhuisboxen heeft alle soorten verhuisdozen onder een dak

Bij het kiezen van een voor u geschikte verhuisdoos adviseren wij altijd goed rekening te houden met bijvoorbeeld het formaat en de kwaliteit van de verhuisdoos.

Bouwmarkten bieden bijvoorbeeld vaak een verhuisdoos die kleiner en van een minder goede kwaliteit karton is dan de originele verhuisdoos of klik klak verhuisdoos!
Daarnaast kan een aanbieding van een verhuisdoos op internet interessant lijken, maar vallen de verzendkosten een stuk hoger uit! Bij Verhuisboxen kunt u eenvoudig uw  verhuisdoos huren  of  verhuisdoos kopen.

Verhuisboxen heeft een eigen ontwikkelde verhuisdozen lijn. KlikKlak Verhuisdozen®. Deze verhuisdozen zijn uitermate gebruiksvriendelijk en zijn in 1 beweging op te zetten en in te klappen. Deze klik klak verhuisdozen zijn versterkt met een ingeweven verstevigingsband in het karton. Door gebruik te maken van kraftkarton met verstevigende handvatten kan onze professionele klikklak® verhuisdoos 100 kg dragen en heeft een draagvermogen van 600 kg.

Dit zijn werkelijk de allersterkste verhuisdozen in Nederland en België en bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing, opslag en transport.

Wij bieden een compleet en divers aanbod aan nieuwe verhuis dozen. Wij zijn de enige in Nederland met een groot aanbod van partij kartonnen verhuisdozen die ook geleverd kunnen worden met handvat!
Onze verhuisdozen worden door veel erkende verhuizers gebruikt en zijn sterker dan verhuisdozen praxis en verhuisdozen gamma.

Lees onze pagina met verhuistips om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen en gebruik onze verhuistips om uw verhuisdozen goed in te pakken en u zeker weet dat u de verhuisdozen maximaal benut zonder deze veel te zwaar te maken.

Ook voor alle bijkomende verhuismaterialen heeft Verhuisboxen alles in huis voor een geslaagde verhuizing. We hebben verhuisdekensnoppenfoliewikkelfolietapekledingdozenvolumedozenpakpapieretiketten etc. Alles onder een dak en tegen zeer scherpe prijzen. Bestel eenvoudig online of kom langs bij onze loods in Hardinxveld.

Voor elke succesvolle verhuizing, verhuizer, transport, opslag om te verhuizen, op te slaan of transport kiest u voor klikklak® verhuisdozen van Verhuisboxen.

Ons Adres:
Verhuisboxen BV
3371 MC Hardinxveld
Tel: 085-0645110

Openingstijden: ma tot en met vrij van 08.00-12.00 en 13.00-17.00 en zaterdag van 09.00-13.00

Binnen zonder afspraak u kunt uw verhuisdozen direct meenemen!

Goedkope Verhuisdozen huren of kopen vanaf € 0,63 per stuk.

Goedkope volume verhuisdozen koop je bij Verhuisboxen. Goedkope Kledingboxen.
Goedkope Verhuisdekens en pakdekens koop je bij Verhuisboxen. Verhuispakketten.
Goedkoop verhuismateriaal. verhuisdozen.
Verhuisdoos Klik Klak Professioneel draagvermogen 100 kg!
Klassieke Verhuisdoos Verhuisdoos Klik Klak Premium
Klik Klak Professioneel Verhuisdoos Klik KLak Verhuisdoos Standaard
Verhuisdoos Klik Klak Pro Verhuisdoos Klik Klak Standaard

Creatief met karton

Verhuisboxen bv levert voor de zakelijke markt en evenementen grote partijen kartonnen dozen om bijvoorbeeld olijfolie of schoolspullen te versturen en voor bedrijfsverhuizingen maar ook voor creatieve oplossingen voor het bouwen van kartonnen decoratie wanden, doolhof, kartonnen bar, torens etc.
Wij kunnen voor elk evenement dozen leveren en  werken samen met lokale overheden, makelaars, verhuizers etc.
Door de jarenlange ervaringen kunnen wij uw altijd van advies voorzien. Volg ons op onze Blog.

You can submit link toHotVs Not.com to increase website traffic! This site is listed under Moving Directory