Bezorgen ook op zaterdag

Verzendkosten NL € 9,50 | BE € 10,50

Vragen of advies? 085 064 51 10

Verhuischecklist

Verhuizen kan een stressvolle en hectische tijd zijn. Het is belangrijk om goed georganiseerd te zijn om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Hier is een checklist met dingen die je moet doen om een ​​verhuizing georganiseerd te laten verlopen:

 1. Maak een planning – maak een planning met belangrijke data en deadlines. Dit kan helpen om alles georganiseerd te houden en om ervoor te zorgen dat je niets belangrijks vergeet.
 2. Verzamel verhuisdozen – verzamel voldoende verhuisdozen om al je spullen veilig en efficiënt te verpakken.
 3. Begin met inpakken – begin met inpakken van spullen die je niet vaak nodig hebt, zoals seizoensgebonden kleding of boeken.
 4. Label de verhuisdozen – label de verhuisdozen met de inhoud en welke kamer ze naartoe moeten.
 5. Plan een verhuisbedrijf – huur een verhuisbedrijf in om te helpen met het verhuizen van je meubels en andere grote voorwerpen.
 6. Verander je adres – verander je adres bij de gemeente en andere belangrijke instanties. En/of laat je post doorsturen zodat u zeker weet dat u niets vergeet!
 7. Registreer je kinderen op de nieuwe school – als je kinderen hebt, registreer ze dan op de nieuwe school.
 8. Schakel over naar nieuwe nutsvoorzieningen – zorg ervoor dat alle nutsvoorzieningen, zoals gas, water, elektriciteit en internet, zijn overgeschakeld naar je nieuwe adres.
 9. Maak een verhuisplan – maak een plan voor de verhuizing zelf, inclusief wie wat doet en hoe het proces zal verlopen.
 10. Maak een overzicht van belangrijke documenten – zorg ervoor dat belangrijke documenten zoals paspoorten, identiteitsbewijzen, contracten en verzekeringen gemakkelijk toegankelijk zijn en veilig worden opgeborgen tijdens de verhuizing.
 11. Schoonmaken – zorg ervoor dat je het oude huis schoonmaakt voordat je vertrekt en het nieuwe huis schoonmaakt voordat je begint met uitpakken.
 12. Uitpakken – begin met uitpakken van de dozen en zorg ervoor dat alles op de juiste plek wordt geplaatst.
 13. Ontspannen – neem de tijd om te ontspannen en te genieten van je nieuwe huis.