De goedkoopste verhuisdozen van Nederland en België

Video afspelen

Veelgestelde vragen over de verhuisdozen van Verhuisboxen.

Veelgestelde vragen:

 

Waar vind ik de pakmaterialen?

Onze pakmaterialen zitten altijd tussen de verhuisdozen geklemd. Als je de touwtjes doorknipt dan komen die vanzelf tevoorschijn.

 

Als ik na 14.30 bestel, wanneer worden de verhuisdozen geleverd?

Alle bestellingen voor 14.30 worden nog de volgende dag bezorgd en bestellingen na 14.30 worden de volgende dag verpakt en verzonden .

 

Als ik in het weekend bestel heb ik dan de verhuisdozen op maandag?

Alle bestellingen die vrijdag na 14.30 worden geplaatst worden de maandag verwerkt en dan dinsdag bezorgd.

 

Ik betaal per bankoverschrijving, wanneer worden de verhuisdozen bezorgd?

Bij een bankoverschrijving geldt ook dat de betaling voor 14.30 binnen moet zijn om de volgende werkdag te kunnen bezorgen. Wij hebben de ING bank en als van een andere bank het geld wordt bijgeschreven is dat niet altijd direct zichtbaar.

 

Ik wil per bankoverschrijving toch zeker weten dat de volgende dag de dozen worden bezorgd.

Wij raden dan altijd aan een printscreen van de betaling te maken en deze voor 14.30 te mailen aan info@verhuisboxen.nl met het bestelnummer, dan kunnen wij dit nog verwerken voor de bezorging van de volgende dag.

 

Hoeveel verhuisdozen heb ik nodig?

Wij hanteren een aantal van tussen de 12 en 15 verhuisdozen per ruimte.  Bijvoorbeeld een 3 kamerwoning bestaande uit 2 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken,1 zolder zijn 5 ruimtes en heb je tussen de 60 en 75 verhuisdozen nodig.

 

Hoe kan ik betalen?

In de webshop hebben wij een aantal betaalmogelijkheden. Ideal, Creditcard, Paypal, Pinbetaling en via een Bankoverschrijving.

 

Kan ik de verhuisdozen ook ophalen?

Ja dat kan zonder reservering bij onze vestiging in Hardinxveld. Smederij 4 3371MC. U bent daar altijd van harte welkom van maandag tot en met vrijdag van 08.00-17.00 en zaterdag van 09.00-13.00. U kunt daar gelijk alle verhuisdozen en materialen meenemen en per contant of per pin betalen.

 

Kan ik een keuze maken uit een bezorgdag?

Ja, in het bestelformulier kunt u de keuze maken om uw pakket te laten bezorgen van maandag tot en met zaterdag. U vinkt de desbetreffende bezorgdag aan en wij bezorgen op die dag uw bestelling, mits deze de dag ervoor voor 14.30 is besteld en betaald.

 

Ik ben niet thuis hoe kan ik de verhuisdozen in ontvangst nemen?

Na uw bestelling krijgt u van de DPD (Koeriersdienst) een track en trace nummer. Zo kunt u makkelijk uw pakket volgen. U krijgt altijd van de DPD (Bezorgdienst) op de dag van de bestelling ’s ochtends een mail waarin het tijdstip van bezorging wordt aangegeven. Mocht u onverhoopt niet thuis zijn, probeert de DPD het pakket bij de buren af te geven en als u een briefje ophangt dat het bij een specifieke buur mag worden afgegeven, wordt het verhuispakket daar bezorgd. De DPD zal anders nogmaals het pakket aanbieden of anders bij een Pick Up point het pakket bezorgen, waar u het pakket kunt ophalen.

 

Ik heb al besteld en betaald, maar ben nog iets vergeten bij de bestelling.

Geen probleem, maak een nieuwe bestelling aan, kies voor verzendmethode zelf ophalen Hardinxveld dan worden er geen verzendkosten berekend en vul in het vak met opmerkingen dat deze bestelling in combinatie is met een eerdere bestelling en voeg het bestelnummer toe. Dan zorgen wij dat dit extra bij het pakket wordt meegezonden.

 

Ik ben niet tevreden over de verhuisdozen.

U heeft altijd het recht van herroeping van uw bestelling om welke reden dan ook en kunt u de verhuisdozen binnen 14 dagen altijd retour zenden. Als uw verhuisdozen in ongebruikte staat retour zijn, zullen we uw aankoop bedrag en de verzendkosten van de bestelling direct weer aan u retourneren. Wanneer uw bestelling bij ons retour komt doordat de adres gegevens niet juist waren en u wilt uw bestelling annuleren ontvangt u alleen het aankoopbedrag van de retour gekomen producten terug.

Zijn alle verhuisdozen nieuw?

Alle verhuisdozen  en verhuismaterialen zijn spiksplinternieuw. Mocht een partijdoos zo goed als nieuw zijn, dan staat dit in de omschrijving vermeld.

 

Hebben alle verhuisdozen handvatten?

Al onze verhuisdozen hebben handvatten uitgezonderd de partijdozen.

 

Wat zijn de bezorgkosten?

Voor Nederland zijn de bezorgkosten €9,50 en voor Belgie €10,50 ongeacht de aantallen. Voor een levering op zaterdag is er een extra toeslag van €2,50.

 

Ik zoek persoonlijk advies over mijn verhuizing.

Onze klantenservice staat u met raad en daad bij en kunt u bellen op 085-0645110 voor vragen en opmerkingen.

Daarom verhuisboxen!

Zaterdag 25-9 zijn wij gesloten!
Voor 14:30 uur besteld dezelfde dag verzonden (ma t/m vrij)
Uw bestelling wordt 1 werkdag voor de door u gekozen leverdag verzonden
Direct uit voorraad leverbaar
Achteraf betalen
Gratis Matrashoes bij elk verhuispakket
Trusted Shops

Creatief met karton

Verhuisboxen bv levert voor de zakelijke markt en evenementen grote partijen kartonnen dozen om bijvoorbeeld olijfolie of schoolspullen te versturen en voor bedrijfsverhuizingen maar ook voor creatieve oplossingen voor het bouwen van kartonnen decoratie wanden, doolhof, kartonnen bar, torens etc.
Wij kunnen voor elk evenement dozen leveren en  werken samen met lokale overheden, makelaars, verhuizers etc.
Door de jarenlange ervaringen kunnen wij uw altijd van advies voorzien. Volg ons op onze Blog.

You can submit link toHotVs Not.com to increase website traffic! This site is listed under Moving Directory