De Goedkoopste Verhuisdozen van Nederland en België

  • Home
  • De Wereld veroveren met een kartonnen speelhal

De Wereld veroveren met een kartonnen speelhal

De 9-jarige Caine uit Los Angeles is een inventieve ondernemer.

Een paar maanden geleden zagen we hoe hij in de autozaak van zijn vader op eigen houtje een eigen zaakje startte: een speelhal gemaakt van oude dozen die zijn pa niet meer gebruikt.
En dat is niet onopgemerkt gebleven. Nirvan Mullick zette een korte film online waarin hij laat zien hoe een goed idee in korte tijd uitgroeide tot een enorm handgemaakt speelparadijs.
De ‘arcade’ is open in het weekend en Caine bemant zijn zaak trots in z’n eigen tenue. Hij verzorgt uiteraard allerlei prijzen, voornamelijk speelgoed. Mullick was zijn eerste klant, en stond versteld.

Hij kwam erachter dat je als klant naar hartenlust spellen kunt spelen, en dat kost je dan ongeveer een stuiver.
Als je het goed doet, kruipt Caine snel in een doos onder het speeltoestel om de kaartjes waar je dan recht op hebt door een gleuf te duwen. Aandoenlijker wordt het eigenlijk niet, zo bleek volgens de mening van honderdduizenden Amerikanen. Zelfs televisiestation NBC kwam een kijkje nemen dankzij een plekje op de homepagina van Reddit voor de video.

Deel twee: de hele wereld speelt met karton Dit verhaal heeft een vervolg gekregen, zo blijkt uit een tweede filmpje. Mullick wilde geld ophalen om de toekomstige opleiding van Caine veilig te kunnen stellen, dat was het doel van zijn eerste video. Dat lukte niet alleen (binnen no-time was er een ton binnen), de business van kartonnen speelhallen is inmiddels booming onder kinderen wereldwijd, en Caine is een superster geworden.
Hij mocht dankzij zijn faam zelfs bij NASA langs. Karton is hip and happening, en nog altijd wordt er geld opgehaald voor het goede doel dankzij Caine. Mullick doet er alles aan om iedereen aan het spelen te houden.


Daarom verhuisboxen!

  • Voor 14:30 uur besteld volgende dag in huis.(ma t/m zat)
  • Direct uit voorraad leverbaar.
  • Achteraf betalen.
  • Gratis Matrashoes bij elk verhuispakket.
  • Trusted Shops Trusted Shops 5 sterrren beoordelingen van echte klanten voor verhuisboxen

Volg ons