Als u gebruik maakt van onze website gaat u akkoord en geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Klik hier voor onze privacy en cookiebeleid. Het gebruik van cookies kan geweigerd worden door standaard instellingen van uw browser aan te passen.

Verberg deze melding

producten in uw winkelwagen

Privacy

Privacyverklaring
Wij zijn toegewijd aan het beschermen van uw privacy online.

We waarderen het dat u gesteld bent op uw persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt. In deze verklaring wordt uitgelegd hoe we informatie over u verzamelen wat we ermee doen en welke controlemogelijkheden u heeft.

Wie wij zijn?

Verhuisboxen BV is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Persoonsgegevens die wij over u verzamelen.

We kunnen alleen de goederen leveren en diensten in uw opdracht uitvoeren, indien u ons uw persoonlijke gegevens daartoe verstrekt. In dat kader verzamelen wij persoonsgegevens zoals: uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer.

Wij zullen de informatie die u zelf ons hebt verstrekt voor de in dit privacy verklaring verkregen omschreven doeleinden gebruiken.

Uw persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt voor informatie over producten en diensten die worden aangeboden via onze website aan u, voor facturatie en orderverwerking. Uw gegevens kunnen in dit kader aan bij het afhandelen van de bestelling betrokken derden (bv. de bezorger) worden doorgegeven.

Uw toestemming.

Mogelijk heeft u de volgende toestemming gegeven na het plaatsen van uw bestelling:

"Ik wil de aankoop graag later beoordelen en ontvang na 7 dagen een eenmalige herinnerings-mail van Trusted Shops om mijn beoordeling in te dienen”

Op voorwaarde dat u ons uw uitdrukkelijke toestemming hebt gegeven zoals hierboven vermeld om dat te doen, zullen wij uw e-mail adres aan het beoordelingssysteem van Trusted Shops GmbH voorleggen, Subbelrather Straße 15c, 50823 Keulen, zodat zij u een herinnerings-mail kunnen sturen waarmee zij u eraan herinneren om je beoordeling in te dienen. Deze toestemming kan ten allen tijd met toekomstig effect worden ingetrokken (bijv. door een e-mail te sturen naar service@trustedshops.nl).

Verder zullen uw persoonsgegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

-Ter verificatie van de financiële transacties met betrekking tot de betalingen die u online maakt;

We kunnen ook informatie over uw online surfgedrag en het gebruik van het internet verkrijgen. Wij doen dit door het plaatsen van een 'cookie', dat een klein bestand is, op de harde schijf van uw computer.

Voor meer informatie over hoe we cookies gebruiken, zie a.u.b.hier onze cookies beleid.

Veiligheid.

Wij hechten veel belang aan de veiligheid van alle persoonlijk identificeerbare informatie in verband met onze gebruikers. We hebben veiligheidsmaatregelen getroffen om verlies, misbruik en wijziging van de persoonlijke gegevens tegen te gaan. We zullen technische en organisatorische maatregelen treffen om uw persoonsgegevens te beveiligen, door middel van:

- Uw persoonlijke gegevens op te slaan op beveiligde servers;

- Het versleuteld opslaan van betalingsgegevens met behulp van SSL-technologie.

U dient erop bedacht te zijn dat het indienen van persoonlijke informatie op internet nooit helemaal veilig is. Wij kunnen de beveiliging van informatie niet garanderen aangezien en elke vorm van informatieverstrekking geschiedt op eigen risico. Alles wat we kunnen doen is gebruik maken van al onze inspanningen om uw gegevens te beschermen en ervoor te zorgen dat we een betrouwbare en veilige omgeving behouden om uw gegevens te gebruiken. Het is raadzaam om uw browser te sluiten wanneer u klaar bent met uw sessie om ervoor te zorgen anderen geen toegang tot uw persoonlijke informatie verkrijgen als u een gedeelde computer of een computer gebruiken in een openbare plaats.

Uw rechten.

Als u zich zorgen maakt over uw gegevens, hebt u het recht toegang tot de persoonsgegevens die wij over u hebben op te vragen.

Gebruik van cookies door Verhuisboxen BV.
Verhuisboxen BV maakt op deze website gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die op uw eindapparatuur worden opgeslagen. Sommige cookies die wij gebruiken worden na afloop van de browsersessie, dus na het afsluiten van uw browser,weer verwijderd (sessiecookies). Andere cookies blijven achter op uw eindapparatuur en stellen ons in staat om uw browser bij een volgend bezoek weer te herkennen (permanente cookies). De looptijd van de gebruikte cookies kunt u in uw browsermenu inzien. Cookies kunnen uw computer of de bestanden die op uw computer zijn opgeslagen, niet beschadigen. Voor het plaatsen van cookies zal Verhuisboxen BV indien wettelijk verplicht u vooraf – bij het eerste bezoek aan de Verhuisboxen BV website – om toestemming vragen. Als u desgevraagd toestemming geeft, wordt deze toestemming door Verhuisboxen BV opgeslagen zodat u niet bij elk bezoek aan de website opnieuw toestemming hoeft te geven. Wanneer u uw toestemming voor het gebruik van cookies wilt intrekken dan kunt u de cookies verwijderen of laten verwijderen door uw browser of virusscanner.Verhuisboxen BV gaat er in dat geval van uit dat de toestemming voor het plaatsen van cookies is ingetrokken en zal u bij een volgend bezoek aan de website opnieuw om toestemming vragen. Indien u uw toestemming intrekt, kan het echter gebeuren dat u niet van alle mogelijkheden van de website gebruik kunt maken, of dat u geen toegang hebt tot bepaalde (onderdelen van) de website.

Welke cookies worden gebruikt?

1. Functionele cookies: deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van onze website. Zij zorgen er bv. voor dat bepaalde voorkeursinstellingen worden onthouden en vergemakkelijken het navigeren tussen de verschillende pagina´s.
2. Analytische cookies: met behulp van software van derde partijen (Google Analytics) wordt gemeten hoe vaak onze website wordt bezocht en welke pagina´s het meest worden bezocht. Statistische analyse van deze gegevens stelt ons in staat om onze website verder te optimaliseren.
3. Tracking cookies: deze cookies volgen uw gedrag op onze website en stellen ons in staat u bij een volgend bezoek een gepersonaliseerde bezoekervaring aan te bieden.
Onze contactgegevens
Wij zijn blij met uw feedback en vragen. Wilt u contact met ons opnemen? Stuur dan een e-mail naar info@verhuisboxen.nl of schrijf ons; Verhuisboxen BV Smederij 4 3371MC Hardinxveld-Giessendam - Nederland. of bel ons op 0623996660

4..Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse service  aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics gebruikt cookies die een analyse van het gebruik van de website door u
mogelijk maken.
De door het cookie verzamelde informatie over uw gebruik van deze website wordt doorgaans naar een server van Google in de VS verzonden en daar opgeslagen. Indien de IP-anonimisering geactiveerd is op deze website
dan wordt uw IP-adres door Google binnen lidstaten van de Europese Unie of in de andere lidstaten die deel uitmaken van de Europese Economische Ruimte van tevoren ingekort.Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het
volledige IP-adres naar een server van Google in de VS verstuurd en daar ingekort. Ten behoeve van de websitehouder, zal Google deze informatie verwerken om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over
de websiteactiviteiten voor de website houders op te stellen en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-en internetgebruik. Het in het kader van Google Analytics door uw browser verzonden IP-adres
wordt niet aan andere gegevens van Google gelinkt.U kunt voorkomen dat cookies worden opgeslagen door in uw browser de daarvoor geëigende instelling te kiezen. Wij wijzen u erop dat u in dat geval wellicht niet alle
functies van deze website te volste kunt benutten. Bovendien kunt u voorkomen dat dedoor het cookie verzamelde en aan uw gebruik van de website gerelateerde gegevens (inclusief uw IP-adres) aan Google worden
verzonden, bewaard en dat deze gegevens door Google worden verwerkt door de onder de volgende link beschikbare browser-plugin te downloaden en installeren:https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl

5. Gebruik van AddThis plug-ins (bv. „delen“-button)

Op onze website worden zogenoemde Social Plugins („plug-ins“) van de bladwijzerdienst AddThis gebruikt, die wordt geëxploiteerd door AddThis LLC, Inc. 8000 Westpark Drive, Suite 625, McLean, VA 2210, USA („AddThis“). Die
plug-ins zijn meestal gemarkeerd met een Ad-dThis logo, bijvoorbeeld in de vorm van een wit plusteken tegen een oranje achtergrond.
Een overzicht van de plug-ins van AddThis en hoe die er uitzien, vindt u hier: https://www.addthis.com/get/sharing.

Als u een pagina van onze website oproept die een dergelijke plug-in bevat, bouwt uw brow-ser een directe verbinding op met de servers van AddThis. De inhoud van de betreffende
Plugin wordt dor AddThis direct naar uw brow-ser overgedragen en in de pagina geïnte-greerd. Door die integratie krijgt AddThis de in-formatie dat uw browser de betreffende pagina
van onze website heeft opgeroepen en slaat ter identificatie van uw browser een cookie op uw terminal op. Deze informatie (met inbegrip van uw IP-adres) wordt door uw browser direct
naar een server van AddThis in de USA door-gegeven en daar opgeslagen. AddThis ge-bruikt die gegevens om geanonimiseerde ge-bruikersprofielen aan te maken, die dienen als
basis om bezoekers van webpagina 's met Ad-dThis plug-ins met gepersonaliseerde en op hun interesses afgestemde reclame aan te spreken.
Het doel en de omvang van de verzameling van gegevens en verdere verwerking en ge-bruik van die gegevens door AddThis vindt u in de privacyverklaring van AddThis:
http://www.addthis.com/privacy/privacy-policy Als u het verzamelen van gegevens door Ad-dThis voor de toekomst wilt verbieden, kunt u een zogenoemd Opt-Out-Cookie plaatsen, dat
u onder de volgende link kunt downloaden: http://www.addthis.com/privacy/op-out U kunt het laden van de AddThis plug-in ook com-pleet verhinderen met behulp van add-ons
voor uw browser, bv. met de script-blocker „NoScript“ (http://noscript.net/

 

 

Uitgebreide betaalopties bij verhuisboxen.
 

 

Creatief met Karton.

Verhuisboxen bv levert voor de zakelijke markt en evenementen
grote partijen kartonnen dozen om bijvoorbeeld olijfolie te versturen en voor bedrijfsverhuizingen maar
ook voor creatieve oplossingen voor het bouwen van kartonnen
decoratie wanden, doolhof, kartonnen bar, torens etc.
Wij kunnen voor elk evenement dozen leveren en  werken
samen met lokale overheden, makelaars, verhuizers etc.
Door de jarenlange ervaringen kunnen wij uw altijd van advies
voorzien. Volg ons op onze Blog. 

Bar gemaakt van kartonnen dozen.  

You can submit link toHotVs Not.com to increase website traffic! This site is listed under Moving Directory