De goedkoopste verhuisdozen van Nederland en België

Video afspelen

Noppenfolie

Noppenfolie onmisbaar bij elke verhuizing.

 

Bestel Goedkope Verhuisdozen bij Verhuisboxen Koop professionele klikklak verhuisdozen bij Verhuisboxen.

Noppenfolie, soms noemt men het ook wel luchtkussenfolie of bubbeltjesplastic, wordt vaak gebruikt als inpakmateriaal om producten te beschermen.

Noppenfolie bestaat uit tientallen of honderden kleine noppen gevuld met lucht. Noppenfolie wordt hierdoor ook wel ‘bubbeltjesplastic’ of ‘luchtkussenfolie’ genoemd. De belletjes gevuld met lucht werken als schokdemper voor het beschermen van breekbare voorwerpen.

Gebruik van noppenfolie

Noppenfolie van verhuisboxen beschermt bij elke verhuizing.

 

Noppenfolie wordt gebruikt om materialen te beschermen tegen de invloeden van buitenaf. Door de vorm en dikte kan het noppenfolie allerlei soorten producten omsluiten. Noppenfolie wordt meestal aangeboden op een rol en kan geleverd worden in verschillende maten en diktes. Naast toepassingen in de verpakkingssector en verhuissector kan noppenfolie ook gebruikt worden als thermische isolatie. Vooral voor het vervoeren van breekbare materialen is het gebruik van noppenfolie erg belangrijk. Noppenfolie beschermt al uw breekbare spullen tijdens elke verhuizing, opslag en transport.

Noppenfolie is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je zowel kleine als grote materialen in kunt pakken met de noppenfolie.

Noppenfolie kan versterkt zijn met nylon. Hierdoor is de folie sterker en gaat deze langer mee. Ook blijvend de noppen voller en behouden ze langer hun lucht.

Voordelen van noppenfolie

Noppenfolie is een flexiblel, licht en waterafstotend verpakkingsmateriaal. Producten ingepakt in noppenfolie zijn zodoende beschermd tegen stof en water. Daarnaast is noppenfolie chemisch neutraal en daardoor geschikt voor levensmiddelen. Bovendien kan noppenfolie functioneren als thermische isolatie van bepaalde producten.

Wat kun je nog meer met noppenfolie?

Als je na het inpakken van je spullen nog noppenfolie over hebt, kun je dit op een creatieve manier gebruiken. Kinderen vinden het namelijk vaak erg leuk om de luchtbelletjes te laten knappen, er komt dan namelijk een geluid vrij dat zij erg aangenaam vinden. Volwassen mensen vinden dit kapot drukken van de noppenfolie vaak erg rustgevend in een stressperiode. Je kunt de noppenfolie ook gebruiken voor knutselwerk, het is namelijk erg makkelijk plak- en verfbaar.

 

Daarom verhuisboxen!

Tot 14:30 uur (ma t/m vrij) kunt u de volgende werkdag als gewenste leverdag kiezen
Direct uit voorraad leverbaar
Achteraf betalen
Trusted Shops

Creatief met karton

Verhuisboxen bv levert voor de zakelijke markt en evenementen grote partijen kartonnen dozen om bijvoorbeeld olijfolie of schoolspullen te versturen en voor bedrijfsverhuizingen maar ook voor creatieve oplossingen voor het bouwen van kartonnen decoratie wanden, doolhof, kartonnen bar, torens etc.
Wij kunnen voor elk evenement dozen leveren en  werken samen met lokale overheden, makelaars, verhuizers etc.
Door de jarenlange ervaringen kunnen wij uw altijd van advies voorzien. Volg ons op onze Blog.

You can submit link toHotVs Not.com to increase website traffic! This site is listed under Moving Directory