De Goedkoopste Verhuisdozen van Nederland en België

Noppenfolie onmisbaar bij elke verhuizing,

Bestel Gopedkope Verhuisdozen bij Verhuisboxen Koop professionele klikklak verhuisdozen bij Verhuisboxen.

Daarom verhuisboxen!

  • Op werkdagen voor 14:30 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden!
  • Direct uit voorraad leverbaar.
  • Achteraf betalen.
  • Gratis Matrashoes bij elk verhuispakket.
  • Trusted Shops Trusted Shops 5 sterrren beoordelingen van echte klanten voor verhuisboxen

Volg ons

Noppenfolie, soms noemt men het ook wel luchtkussenfolie of bubbeltjesplastic, wordt vaak gebruikt als inpakmateriaal om producten te beschermen.

Noppenfolie bestaat uit tientallen of honderden kleine noppen gevuld met lucht. Noppenfolie wordt hierdoor ook wel 'bubbeltjesplastic' of 'luchtkussenfolie' genoemd. De belletjes gevuld met lucht werken als schokdemper voor het beschermen van breekbare voorwerpen. 

Gebruik van noppenfolie

Noppenfolie van verhuisboxen beschermt bij elke verhuizing.


Noppenfolie wordt gebruikt om materialen te beschermen tegen de invloeden van buitenaf. Door de vorm en dikte kan het noppenfolie allerlei soorten producten omsluiten. Noppenfolie wordt meestal aangeboden op een rol en kan geleverd worden in verschillende maten en diktes. Naast toepassingen in de verpakkingssector en verhuissector kan noppenfolie ook gebruikt worden als thermische isolatie. Vooral voor het vervoeren van breekbare materialen is het gebruik van noppenfolie erg belangrijk. Noppenfolie beschermt al uw breekbare spullen tijdens elke verhuizing, opslag en transport.

Noppenfolie is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je zowel kleine als grote materialen in kunt pakken met de noppenfolie. 

Noppenfolie kan versterkt zijn met nylon. Hierdoor is de folie sterker en gaat deze langer mee. Ook blijvend de noppen voller en behouden ze langer hun lucht.

Voordelen van noppenfolie


Noppenfolie is een flexiblel, licht en waterafstotend verpakkingsmateriaal. Producten ingepakt in noppenfolie zijn zodoende beschermd tegen stof en water. Daarnaast is noppenfolie chemisch neutraal en daardoor geschikt voor levensmiddelen. Bovendien kan noppenfolie functioneren als thermische isolatie van bepaalde producten.

Wat kun je nog meer met noppenfolie?


Als je na het inpakken van je spullen nog noppenfolie over hebt, kun je dit op een creatieve manier gebruiken. Kinderen vinden het namelijk vaak erg leuk om de luchtbelletjes te laten knappen, er komt dan namelijk een geluid vrij dat zij erg aangenaam vinden. Volwassen mensen vinden dit kapot drukken van de noppenfolie vaak erg rustgevend in een stressperiode. Je kunt de noppenfolie ook gebruiken voor knutselwerk, het is namelijk erg makkelijk plak- en verfbaar.