Winkelwagen

Bezorgen (ook zaterdag) én afhalen

Verzendkosten NL € 9,50 | BE € 10,50

Vragen of advies? 085 064 51 10

Goedkope noppenfolie

Goedkope Noppenfolie van Verhuisboxen

Noppenfolie, soms noemt men het ook wel luchtkussenfolie of bubbeltjesplastic, wordt vaak gebruikt als inpakmateriaal om producten te beschermen.

Noppenfolie bestaat uit tientallen of honderden kleine noppen gevuld met lucht. Noppenfolie wordt hierdoor ook wel ‘bubbeltjesplastic’ of ‘luchtkussenfolie’ genoemd. De belletjes gevuld met lucht werken als schokdemper voor het beschermen van breekbare voorwerpen.

Gebruik van goedkope noppenfolie

Noppenfolie wordt gebruikt om materialen te beschermen tegen de invloeden van buitenaf. Door de vorm en dikte kan het noppenfolie allerlei soorten producten omsluiten. Noppenfolie wordt meestal aangeboden op een rol en kan geleverd worden in verschillende maten en diktes. Naast toepassingen in de verpakkingssector en verhuissector kan noppenfolie ook gebruikt worden als thermische isolatie. Vooral voor het vervoeren van breekbare materialen is het gebruik van noppenfolie erg belangrijk. Noppenfolie beschermt al uw breekbare spullen tijdens elke verhuizing, opslag en transport.

Noppenfolie is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je zowel kleine als grote materialen in kunt pakken met de noppenfolie.

Noppenfolie kan versterkt zijn met nylon. Hierdoor is de folie sterker en gaat deze langer mee. Ook blijvend de noppen voller en behouden ze langer hun lucht.

Noppenfolie kunt u in de winter goed gebruiken ter bescherming van uw planten tegen vorst!

Voordelen van goedkope noppenfolie

Noppenfolie is een flexibel, licht en waterafstotend verpakkingsmateriaal. Producten ingepakt in noppenfolie zijn zodoende beschermd tegen stof en water. Daarnaast is noppenfolie chemisch neutraal en daardoor geschikt voor levensmiddelen. Bovendien kan noppenfolie functioneren als thermische isolatie van bepaalde producten.