De goedkoopste verhuisdozen van Nederland en België

Video afspelen

Verhuisboxen werkt samen met Trusted Shops

Verhuisboxen en TrustedShops.

Sinds half oktober werkt Verhuisboxen BV samen met TrustedShops om zo onze klanten onze producten, kwaliteit en prijs te laten beoordelen.

Geld-terug-garantie bij Verhuisboxen.

Zo kunt u als klant zien hoe onze andere klanten ons beoordelen en wij kunnen aan de hand van de feedback onze service verder verbeteren.

Als u een aankoop doet in onze webshop krijgt u van TrustedShops na 7 dagen een uitnodiging om Verhuisboxen te beoordelen. U krijgt daardoor een kopers bescherming van €2500,-.

Bescherming
In elke webwinkel met het keurmerk van Trusted Shops kunt u veilig en vertrouwd bestellen mede door de kopersbescherming. Direct na de bestelling kunt u door slechts één keer te klikken uw aankoop met een waarde tot 2.500,- EUR gratis laten verzekeren. Tevens zijn toekomstige aankopen bij webwinkels met het keurmerk van Trusted Shops ook automatisch verzekerd. De duur van de verzekering heeft een looptijd van 30 dagen per aankoop.

Wij van Verhuisboxen hopen dat er veel beoordelingen binnen komen. Vertel ons als u tevreden bent , maar vertel ons ook als u niet tevreden bent, dan gaan we een oplossing zoeken of gaan we verder met de verbetering van onze service.

Wij van Verhuisboxen wensen iedereen een hele goede verhuizing, want elke verhuizing wordt een succes met verhuisdozennoppenfolie en verhuisdekens van Verhuisboxen.

Laatste nieuws

Daarom verhuisboxen!

Tot 14:30 uur (ma t/m vrij) kunt u de volgende werkdag als gewenste leverdag kiezen
Direct uit voorraad leverbaar
Achteraf betalen
Trusted Shops

Creatief met karton

Verhuisboxen bv levert voor de zakelijke markt en evenementen grote partijen kartonnen dozen om bijvoorbeeld olijfolie of schoolspullen te versturen en voor bedrijfsverhuizingen maar ook voor creatieve oplossingen voor het bouwen van kartonnen decoratie wanden, doolhof, kartonnen bar, torens etc.
Wij kunnen voor elk evenement dozen leveren en  werken samen met lokale overheden, makelaars, verhuizers etc.
Door de jarenlange ervaringen kunnen wij uw altijd van advies voorzien. Volg ons op onze Blog.

You can submit link toHotVs Not.com to increase website traffic! This site is listed under Moving Directory