De goedkoopste verhuisdozen van Nederland en België

Video afspelen

Voordelige Bezorgservice van Verhuisdozen door geheel Nederland en België.

Bestel Goedkope Verhuisdozen bij Verhuisboxen Koop professionele klikklak verhuisdozen bij Verhuisboxen.

Verhuisboxen.nl bezorgt uw bestelling voordelig binnen 24 uur * in heel Nederland en België.

Belangrijk nieuws in verband met het Coronavirus!!!

Ook wij bij Verhuisboxen moeten onze processen bij onze verhuisdozen winkel aanpassen in verband met het Coronavirus.

Ook wij volgen de adviezen van het RIVM op om u en onze veiligheid te waarborgen en houden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

Onze webwinkel blijft gewoon 24-7 bereikbaar en onze verhuisdozen worden elke dag door heel Nederland en Belgie bezorgd en dit zal ook in de toekomst zo blijven.

update 20-04-2020: Ook in Nederland ondervindt de DPD vertragingen door de enorme drukte en kan de levering 1 of 2 dagen vertraagd zijn. Houdt u daar rekening mee met uw bestelling!!

update 16-04-2020: Door de afsluiting van Belgie kan er vertraging zijn van 3 tot 4 dagen voor onze bezorging in Belgie. Houdt u daar rekening mee met uw bestelling!!

We hebben gemerkt dat nu hele gezinnen langs komen in onze verhuisdozen winkel en blijkt het bijna onmogelijk om de afstanden van 1,5 meter te realiseren.

Vanaf vandaag zullen wij geen klanten meer in onze loods laten.!!

Concreet betekent dit dat u uw bestelling online kan invoeren en deze voor u wordt klaar gezet voor de balie..Onze medewerkers zullen u helpen met het in uw auto helpen van de verhuisdozen, maar met strikte inachtneming van 1,5 meter afstand!

Dit is voor u en onze veiligheid.

Let op: Alle bestellingen die voor bezorgen na vrijdag om 14.30 worden geplaatst, worden maandag verwerkt en dinsdag bezorgd. Alle bestellingen in het weekend kunnen nooit op maandag bezorgd worden, maar op dinsdag. Houdt u daar rekening mee met u bestelling.!!

Het Verhuisboxen team wenst iedereen heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijden en vooral blijf veilig en blijf minimaal 1,5 meter op afstand.

Als u uw bestelling op een werkdag plaatst voor 14.30 dan heeft u de bestelling de volgende dag in huis * of door uzelf aan te geven dag van levering van maandag tot en met zaterdag.

U betaald veilig in onze webshop met Ideal, Mister Cash, Creditcards of Paypal.

Let op als u op vrijdag na 14.30 of zaterdag of zondag bestelt wordt het pakket pas maandag verzonden en heeft u de bestelling dinsdag in huis.!

Verhuisboxen.nl werkt samen met DPD. Daardoor kunnen wij  uw bestelling binnen 24 uur *  bezorgen in heel Nederland en Belgie van maandag tot en met zaterdag.! Daarnaast ontvangt u  het track & trace nummer waarmee u zelf de status van uw zending kunt volgen. Heeft u daarnaast nog vragen over de status van uw pakket  kunt u  DPD rechtstreeks bellen tel: 0102669100

Wij bezorgen uw complete bestelling van maandag t/m zaterdag in heel Nederland en Belgie  voor slechts € 9,50 voor elk aantal. (voor België € 10,50 voor elk aantal)

Onze Belgische klanten bestellen makkelijk in onze zuster website www.verhuisboxen.be. Verhuisdozen in België

Bezorgdienst.

Zelf afhalen  Hardinxveld-Giessendam  kan natuurlijk ook! Wanneer u uw bestelling in Hardinxveld-Giessendam afhaalt, ontvangt u 10% extra dozen bij aankoop van een verhuispakket!

Heeft u vragen over bijvoorbeeld onze bezorgdienst neem dan contact met ons op via de e-mail: info@verhuisboxen.nl of bel met 085 – 064 51 10  en bel voor de status van uw pakket DPD  0102669100.  Houdt u track en trace nummer bij de hand!

* Als u voor 14.30 uw bestelling plaatst garanderen wij dat het pakket dezelfde dag wordt overhandigd aan DPD voor volgende dag levering.

Let op ! Het kan zijn dat door bijzondere omstandigheden (bijvoorbeeld verkeershinder, weer, feestdagen etc) er een dag vertraging is met de bezorging via DPD.

Wij raden dan ook altijd aan uw track en trace nummer via DPD te raadplegen voor de actuele status van uw pakket. Bij vragen neem contact met ons op : 085 – 064 51 10

Daarom verhuisboxen!

Voor 14:30 uur besteld dezelfde dag verzonden (ma t/m vrij)
Uw bestelling wordt 1 werkdag voor de door u gekozen leverdag verzonden
Direct uit voorraad leverbaar
Achteraf betalen
Gratis Matrashoes bij elk verhuispakket
Trusted Shops

Creatief met karton

Verhuisboxen bv levert voor de zakelijke markt en evenementen grote partijen kartonnen dozen om bijvoorbeeld olijfolie of schoolspullen te versturen en voor bedrijfsverhuizingen maar ook voor creatieve oplossingen voor het bouwen van kartonnen decoratie wanden, doolhof, kartonnen bar, torens etc.
Wij kunnen voor elk evenement dozen leveren en  werken samen met lokale overheden, makelaars, verhuizers etc.
Door de jarenlange ervaringen kunnen wij uw altijd van advies voorzien. Volg ons op onze Blog.

You can submit link toHotVs Not.com to increase website traffic! This site is listed under Moving Directory