Bezorgen ook op zaterdag

Verzendkosten NL € 9,50 | BE € 10,50

Vragen of advies? 085 064 51 10

content_header_blok

Betalen

Betaalmogelijkheden bij Verhuisboxen:  iDeal, Creditcard, Apple Pay, Paypal, Bancontact, Overboeking, Klarna achteraf betaling.
Tevens kunt u bij ons pinnen bij ophalen in Hardinxveld van de verhuisdozen.

De betaling vindt altijd plaats voor levering van de producten, tenzij u gebruik maak van Klarna achteraf betaling.

iDEAL, Bancontact/ Mister Cash, Mastercard, Visa, Maestro,
Je hebt je bestelling afgerond en bevestigd. Vervolgens wordt het betalingsproces opgestart (in een beveiligde omgeving). Selecteer jouw bank. Je wordt vervolgens doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door de bank gevraagd om een aantal gegevens in te vullen (je inloggegevens). Vervolgens autoriseer je de betaling. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en Verhuisboxen wordt direct geïnformeerd dat je betaling is ontvangen. Bij het gebruik van een creditcard zijn wij helaas genoodzaakt €2,50 extra te rekenen voor de transactiekosten met de creditcard.

Achteraf  betalen met Klarna.
Wat is achteraf betalen via Klarna?
Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 30 dagen.

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van Klarna ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App.

Wanneer u uw betaallink niet heeft ontvangen in uw mail kijkt u dan op. https://www.klarna.com/nl/klantenservice/waar-vind-ik-mijn-factuur/

Klarna behoudt zich het recht voor om het verzoek van de klant voor betalen op rekening te weigeren. De gehanteerde betalingstermijn is een fatale termijn. Bij vragen dient kunt contact opnemen met Klarna.
Betaling dient binnen de gestelde betalingstermijn te worden voldaan aan Klarna.
Begunstigde: Klarna Bank AB (publ)
IBAN: NL76 INGB 0006 0224 49
BIC/SWIFT: INGBNL2A

Kopersbescherming van Klarna:
Als je een probleem ervaart met een aankoop die je met een van Klarna’s betaalmethoden hebt gedaan, biedt Klarna’s Beleid voor kopersbescherming je ondersteuning wanneer je een geschil met een webshop moet aankaarten. Doorverwijzen naar deze link: https://www.klarna.com/nl/kopersbescherming-voor-consumenten/.

Overboeken. (vooraf overmaken)
Nadat je de orderbevestiging hebt ontvangen in je inbox dien je het factuurbedrag over te maken naar Mollie. Je krijgt van Mollie een mail waar het bestelnummer en het te overmaken bedrag op vermeld staat. Zodra wij de betaling binnen hebben versturen wij de verhuisdozen.

Bij sommige banken duurt het een aantal werkdagen voordat de betalingstransactie is verwerkt. Verhuisboxen zal je bestelling dan ook voor een periode van 5 werkdagen vasthouden. Na 3 werkdagen krijg je per e-mail een herinnering dat wij de betaling nog niet hebben ontvangen. Na 5 werkdagen zullen wij de order verwijderen en de artikelen weer vrij geven voor de verkoop. Wij informeren je hier wel over.

PayPal.
Je kunt veilig betalen per bankoverschrijving, creditcard of via je PayPal-account. Betalingen per bankoverschrijving of creditcard via PayPal kunnen ook zonder PayPal-account plaatsvinden.

Het betalingsproces bestaat uit de volgende stappen:
Je hebt je bestelling afgerond en bevestigd. Vervolgens wordt het betalingsproces opgestart. Als je een PayPal-account hebt dan kun je inloggen op je PayPal-rekening. Als je niet over een PayPal-account beschikt dan vul je alle betaalinformatie in op de door PayPal beveiligde pagina. Je controleert alle gegevens en autoriseert de betaling. Je keert vervolgens automatisch weer terug naar de website van Verhuisboxen.

Betalen bij afhalen.
Komt u uw bestelling afhalen, dan kunt u ook pinnen of contant betalen!