De goedkoopste verhuisdozen van Nederland en België

Video afspelen

Betaalopties bij Verhuisboxen

Betaalmogelijkheden bij Verhuisboxen,  iDeal, Paypal, Bancontact/Mister Cash, Visa, Maestro, Mastercard Vooraf overmaken en achteraf betalen met Billink ! Tevens kunt u bij ons pinnen bij ophalen in Hardinxveld van de verhuisdozen.

De betaling vindt altijd plaats voor levering van de producten. Je kunt bij ons op de volgende manieren betalen: iDeal, Bancontact/ Mister Cash, Paypal, Mastercard, Visa, Maestro Achteraf Betalen met Billink of door middel van vooraf overmaken.

Overboeken. (vooraf overmaken)
Nadat je de orderbevestiging hebt ontvangen in je inbox dien je het factuurbedrag over te maken naar Pay.nl. Je krijgt van Pay.nl een mail waar het bestelnummer en het te overmaken bedrag op vermeld staat. Zodra wij de betaling binnen hebben versturen wij de verhuisdozen.

Bij sommige banken duurt het een aantal werkdagen voordat de betalingstransactie is verwerkt. Verhuisboxen zal je bestelling dan ook voor een periode van 5 werkdagen vasthouden. Na 3 werkdagen krijg je per e-mail een herinnering dat wij de betaling nog niet hebben ontvangen. Na 5 werkdagen zullen wij de order verwijderen en de artikelen weer vrij geven voor de verkoop. Wij informeren je hier wel over.

iDEAL, Bancontact/ Mister Cash, Mastercard, Visa, Maestro.
Je hebt je bestelling afgerond en bevestigd. Vervolgens wordt het betalingsproces opgestart (in een beveiligde omgeving). Selecteer jouw bank. Je wordt vervolgens doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door de bank gevraagd om een aantal gegevens in te vullen (je inloggegevens). Vervolgens autoriseer je de betaling. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en Verhuisboxen wordt direct geïnformeerd dat je betaling is ontvangen. Bij het gebruik van een creditcard zijn wij helaas genoodzaakt €2,50 extra te rekenen voor de transactiekosten met de creditcard.

PayPal.
Je kunt veilig betalen per bankoverschrijving, creditcard of via je PayPal-account. Betalingen per bankoverschrijving of creditcard via PayPal kunnen ook zonder PayPal-account plaatsvinden.

Het betalingsproces bestaat uit de volgende stappen:
Je hebt je bestelling afgerond en bevestigd. Vervolgens wordt het betalingsproces opgestart. Als je een PayPal-account hebt dan kun je inloggen op je PayPal-rekening. Als je niet over een PayPal-account beschikt dan vul je alle betaalinformatie in op de door PayPal beveiligde pagina. Je controleert alle gegevens en autoriseert de betaling. Je keert vervolgens automatisch weer terug naar de website van Verhuisboxen.

Betalen bij afhalen.
U kunt bij ons bij afhalen ook pinnen!

Achteraf  betalen met Billink.

Met achteraf betalen met Billink kun je eenvoudig bestellen en krijg je achteraf een factuur van Billink die binnen 14 dagen moet worden voldaan.

De persoonsgegevens en/of bedrijfsgegevens die Verhuisboxen BV in het kader van de bedrijfsvoering verwerkt, worden (mede) door haar dan wel door derden aan wie de vorderingen gecedeerd (overgedragen) worden gebruikt voor of bij:
a) risicoanalyses
b) de voorkoming, opsporing en bestrijding van fraude of
onregelmatigheden”

Betaling dient binnen de gestelde betalingstermijn te worden voldaan aan Billink B.V. (hierna: “Billink”). Alle rechten uit hoofde van de vordering zijn immers door ons overgedragen aan Billink, die de inning van de vordering zal verzorgen. Uw gegevens worden door of namens Billink getoetst en geregistreerd, deze gegevens kunnen onder meer worden gebruikt voor de incasso van vorderingen en toetsing van orders in de uitvoering van het acceptatiebeleid van aangesloten organisaties. Billink behoudt zich het recht voor om het verzoek van de klant voor betalen op rekening te weigeren. De gehanteerde betalingstermijn is een fatale termijn. Bij niet tijdige betaling is de klant dan ook zonder ingebrekestelling in verzuim en is Billink gerechtigd vanaf de vervaldatum van de factuur maandelijks wettelijke handelsrente (waarbij een gedeelte van een maand als hele maand wordt beschouwd) in rekening te brengen. Billink is bovendien gerechtigd buitengerechtelijke incassokosten op grond van de wet bij de klant in rekening te brengen. In geval van zakelijke klanten is Billink tevens gerechtigd herrinnerings- en aanmaningskosten bij de klant in rekening te brengen, onverminderd
het recht van Billink om de daadwerkelijk gemaakte kosten bij de klant in rekening te brengen indien deze het aldus berekende bedrag te boven mochten gaan. Deze kosten bedragen minimaal 15% van de hoofdsom met een minimum van 40 euro voor consumenten en 75 euro voor bedrijven. Billink is tevens gerechtigd de vordering aan een derde over te dragen. Hetgeen in het voorgaande met betrekking tot Billink is bepaald gaat in dat geval tevens over op de derde aan wie de vordering is overgedragen.”

 

Daarom verhuisboxen!

Tot 14:30 uur (ma t/m vrij) kunt u de volgende werkdag als gewenste leverdag kiezen
Direct uit voorraad leverbaar
Achteraf betalen
Trusted Shops

Creatief met karton

Verhuisboxen bv levert voor de zakelijke markt en evenementen grote partijen kartonnen dozen om bijvoorbeeld olijfolie of schoolspullen te versturen en voor bedrijfsverhuizingen maar ook voor creatieve oplossingen voor het bouwen van kartonnen decoratie wanden, doolhof, kartonnen bar, torens etc.
Wij kunnen voor elk evenement dozen leveren en  werken samen met lokale overheden, makelaars, verhuizers etc.
Door de jarenlange ervaringen kunnen wij uw altijd van advies voorzien. Volg ons op onze Blog.

You can submit link toHotVs Not.com to increase website traffic! This site is listed under Moving Directory