De Goedkoopste Verhuisdozen van Nederland en België

Besteldienst

Bestel Gopedkope Verhuisdozen bij Verhuisboxen Koop professionele klikklak verhuisdozen bij Verhuisboxen.

Daarom verhuisboxen!

  • Voor 14:30 uur besteld volgende dag in huis.(ma t/m zat)
  • Direct uit voorraad leverbaar.
  • Achteraf betalen.
  • Gratis Matrashoes bij elk verhuispakket.
  • Trusted Shops Trusted Shops 5 sterrren beoordelingen van echte klanten voor verhuisboxen

Volg ons

Als u uw bestelling op een werkdag plaatst voor 14.30 dan heeft u de bestelling de volgende dag in huis*.

Let op als u op zaterdag of zondag bestelt wordt het pakket pas maandag verzonden en heeft u de bestelling dinsdag in huis.!

Verhuisboxen.nl werkt samen met DPD. Daardoor kunnen wij  uw bestelling binnen 24 uur*  bezorgen in heel Nederland en Belgie van maandag t/m zaterdag.! Daarnaast ontvangt u  het track & trace nummer waarmee u zelf de status van uw zending kunt volgen.

Wij bezorgen uw complete bestelling van maandag t/m zaterdag in heel Nederland voor slechts €8,50 en in Belgie voor slechts € 9,50 voor elk aantal ongeacht hoe groot de bestelling ook is.


 

Bezorgdienst

Extra service bij bestellingen boven € 75,00 contant afrekenen bij chauffeur mogelijk dit na telefonisch overleg . Let op !!!! alleen mogelijk in regio’s groot Rotterdam ,Dordrecht en Gorinchem.

Zelf afhalen in  Zwolle, Hardinxveld-Giessendam en Vlissingen kan natuurlijk ook! Wanneer u uw bestelling in Hardinxveld-Giessendam afhaalt, ontvangt u 10% extra dozen bij aankoop van een verhuispakket!

Heeft u vragen over bijvoorbeeld onze bezorgdienst neem dan contact met ons op via de e-mail: info@verhuisboxen.nl of bel met 06-23996660

* Als u voor 14.30 uw bestelling plaatst garanderen wij dat het pakket dezelfde dag wordt overhandigd aan DPD voor volgende dag levering.

Let op ! het kan zijn dat door bijzondere omstandigheden (bijvoorbeeld verkeershinder, weer etc) er een dag vertraging is met de bezorging via DPD.

Wij raden dan ook altijd aan uw track en trace nummer via DPD te raadplegen voor de actuele status van uw pakket. Bij vragen neem contact met ons op : 0623996660

Onze Nieuwe Bestelbus van Verhuisboxen.nl