Verhuisdekens

Toon filters

Dé ideale bescherming voor al jouw meubels

Ons assortiment aan verhuisdekens is het meest compleet van Nederland en België. Dat betekend: voor elk doel en budget een passende verhuisdeken. Door onze eigen import kunnen wij professionele kwaliteit garanderen. Je kunt een verhuisdeken in principe overal overheen gooien en verzekerd zijn van een goede bescherming. Daarnaast doet hij het ook niet slecht in het interieur. Dit item is er dus een die je in huis moet hebben.

Professionele kwaliteit verhuisdekens

Al onze verhuisdekens zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit katoen en zijn herbruikbaar voor verschillende doeleinden. Wanneer je een verhuisdeken koopt ben je eigenlijk direct klaar, want deze beschermd vrijwel alle meubels. Zo breng je jouw spullen dus veilig en droog over zonder gevaar. Ter bescherming van de vloer komt de verhuisdeken ook zeker van pas!

Verhuisdeken als woondeken

Onze verhuisdekens houden je meubels en vloeren dus veilig en droog tijdens het verhuisproces, maar wist je al dat een verhuisdeken ook voor persoonlijk gebruik is? De extra zachte en lange versie is perfect als woondeken, plaid en/ of kussen. Ga voor geweven rood, geel en wit of blauw, geel en wit en genieten maar.

Verhuisdekens kopen

Zo’n verhuisdeken mag zeker niet ontbreken tijdens je verhuisproces. Wanneer je toch nog twijfels hebt raden we je aan contact op te nemen met onze klantenservice. Zij staan je maar al te graag te woord.