Vakverdeling

Toon filters

Pop die (veilig overgekomen) fles champagne maar!

Drankliefhebbers opgelet: deze vakverdeler (inclusief achttien vakken) houdt al je favoriete wijnen en Gin flessen veilig en droog. Je plaatst de vakverdeler gemakkelijk in een van onze KlikKlak® verhuisdozen en zo is hij per direct klaar om verhuisd te worden. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de flessen en/ of glazen breken, want het materiaal van de vakverdeler is ijzersterk. Dus, zet die wijnkoeler maar vast aan, want er is een flinke drankvoorraad onderweg.

Bourgondisch verhuizen

Een vakverdeler is in het leven geroepen om jouw drankvoorraad en/ of collectie aan mooi glaswerk veilig over te brengen naar je nieuwe plek. Plak een duidelijke verhuissticker op deze doos, zodat je bij aankomst direct kunt proosten op een nieuw begin. Proost!

Al je flessen en glazen op een plek

Of je nu verzot bent op wijn of juist aan Gin of gewoon dol bent op mooi glaswerk, dan is deze vakverdeler voor jou gemaakt. Wanneer je een fijne wijnkoeler in je nieuwe keuken hebt kun je ze daar direct in plaatsen, maar in deze doos komen ze als opslag ook goed tot zijn recht.

Vakverdeler kopen

Wanneer je een grote drank of glas voorraad in huis hebt mag deze vakverdeler zeker niet ontbreken tijdens je verhuizing. Heb je toch nog twijfels? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan je maar al te graag te woord.