Noppenfolie

Toon filters

Bescherming én isolatiemateriaal in een

Noppenfolie oftewel bubbeltjesplastic is het meest ideale verpakking- en beschermingsmateriaal. Ondanks dat het materiaal zeer licht is en voor negentig procent uit lucht bestaat levert het perfecte resultaten. Wikkel al je kostbare producten in noppenfolie en de bufferende en schokabsorberende werking houdt ze met gemak heel. In ons noppenfolie assortiment vind je verschillende breedtes en lengtes terug.

Plastic-fantastic bubbeltjesplastic

Waar je vroeger waarschijnlijk alle bubbeltjes uit het plastic wilde leegmaken gebruik je het dit keer voor hele andere zaken. Het bubbeltjesplastic isoleert bij temperatuurschommelingen, is waterbestendig, heeft een groot opvullend vermogen en is recyclebaar. De kracht van noppenfolie is ongekend en onmisbaar tijdens je verhuizing.

Succesvol verhuizen dankzij luchtkussenfolie

Noppenfolie kopen moet toch wel bovenaan je verhuis prioriteitenlijstje staan. Leuk feitje: het lichte gewicht van de noppenfolie-luchtkussenfolie zorgt voor besparing op de vrachtkosten. Wanneer je onze noppenfolie rollen van 50 en 75cm breedte koopt ben je verzekerd van uitstekende bescherming. Je hoeft enkel je kostbare spullen erin te wikkelen en klaar!

Noppenfolie kopen

luchtkussenfolie is essentieel voor een vlekkeloos verhuisproces. Ben je op zoek naar grotere maten noppenfolie, zoals 1-2,5 meter? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan je maar al te graag te woord.