Inpakpapier

Toon filters

Jouw kostbare spullen met optimale bescherming van A naar B

In tegenstelling tot inpakfolie is inpakpapier in het leven geroepen voor alle kleine, breekbare spullen in huis. Denk aan borden, glaswerk en beeldjes. Wanneer je al deze items zorgvuldig inpakt met ons inpakpapier ben je gegarandeerd van optimale bescherming. Zo geniet je ook in jouw nieuwe huis van deze spullen. Het enige wat jij hoeft te doen is inpakpapier kopen, nauwkeurig de kostbare spullen inwikkelen en veilig wegbrengen naar het nieuwe adres.

Gegarandeerd optimale bescherming

Heb je een grote liefde voor jouw unieke servies of dat speciale beeldje van je oma? Gun jezelf én de spullen dan een veilige reis naar jouw nieuwe plekje met dit inpakpapier. Het kopen van inpakpapier oftewel verhuispapier zorgt ervoor dat de kans dat je spullen breken nihil wordt.

Veilig op pad, voorkom beschadigingen

Je favoriete, breekbare spullen zullen je hun hele leven lang dankbaar zijn wanneer je inpakpapier koopt. Zelfs de kleinste beschadigingen worden met verhuispapier voorkomen. Dat willen we toch allemaal? Dus, plaats hem in je winkelmandje en ga deze week nog aan de slag!

Inpakpapier kopen

Verhuispapier is meer dan nodig wanneer je veel kostbare en vooral breekbare spullen in huis hebt. Heb je toch nog twijfels? Neem dan contact  op met onze klantenservice. Zij staan je maar al te graag te woord.