Inpakfolie

Toon filters

Zo wikkel je alle grote meubels met gemak in

Je bed, kast en bank verhuizen lijkt altijd een grotere opgave dan het werkelijk is. Hoe krijgen we zo’n groot meubelstuk veilig over? Het antwoord op die vraag is redelijk kort en simpel, namelijk: inpakfolie. Onze inpakfolie is verkrijgbaar in transparant en zwart. Wanneer je jouw pallet met verhuisdozen wil beschermen raden wij de zogenoemde ‘stretchfolie’ aan. Dit is een van de meest gebruikte palletverpakkingen. Een ding is zeker: inpakfolies brengen je verder.

Wikkelfolie, bescherming ten top

Wanneer je inpakfolie koopt zijn niet alleen je spullen, maar ook de ingepakte verhuisdozen tegen vocht, stof en vuil beschermt. Ook wanneer alles keurig ingepakt klaarstaat kan er nog viezigheid bij je spullen komen, maar wanneer je het na afloopt bedekt met inpakfolie maken vuilmakers geen schijn van kans.

Elastisch & flexibel

De elasticiteit van de inpakfolie is waar de gemiddelde mens jaloers op kan zijn. De rekbaarheid zorgt ervoor dat ook grotere meubelstukken en/ of pallets beschermd worden. Zo worden gestapelde verhuisdozen samengebracht tot een geheel. Extra fijn: de wikkelfolie snijdt niet in de dozen.

Inpakfolie kopen

Wanneer je jouw meubels op en top wil beschermen en dus inpakfolie wil kopen, zit je bij ons goed. Heb je toch nog twijfels? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan je maar al te graag te woord.