Beschermingsmaterialen

Toon filters

Houd je spullen veilig én droog dankzij onze beschermingsmaterialen.

Bied je collectie antieke vazen, glazen kandelaren, grote spiegels en waardevol servies op en top bescherming door onze beschermingsmaterialen te kopen. Denk aan, noppenfolie, inpakpapier, wikkelfolie, matrashoezen en verhuisdekens. Samen met onze Klikklak® verhuisdozen breng je jouw breekbare spullen voortaan niet alleen snel, maar ook veilig naar de andere kant.

Zorgeloos verhuizen

Als je dacht direct klaar te zijn na het bestellen van onze Klikklak® verhuisdozen moeten wij je helaas teleurstellen. Voor een soepele verhuizing ben je toch echt genoodzaakt onze beschermingsmaterialen te kopen. Zo behoud je de positiviteit tijdens het verhuisproces en voorkom je onnodige stress. Willen we niet allemaal het liefst een zorgeloze verhuizing?

Uitgebreid assortiment beschermingsmaterialen

De verschillende termen vliegen je om de oren, maar wat houden al die beschermingsmaterialen nou eigenlijk in? Zo is noppenfolie waterbestendig en goed isoleerbaar, bescherm je met ons inpakpapier al je geliefde servies, dienen de verhuisdekens als een zachte en uiteraard beschermende deken, stoot je met de matrashoezen vuil van je meubels af en wikkel je met wikkelfolie je kasten, bedden en banken binnen no time in.

Veilig van A naar B

Voorkom dat jouw geliefde meubels beschadigen en zorg in plaats daarvan dat ze tijdens de verhuizing wel tegen een stootje kunnen. Beschermingsmaterialen kopen doe je in alle volledigheid en snel bij ons. De variatie aan materialen hebben allen hun eigen functie en helpen je waar nodig uit de brand. Tip: de verhuisdeken kun je ook als extra kleed gebruiken voor andere doeleinden.

Beschermingsmaterialen kopen

Twijfel je nog over hoe je jouw dierbare vaas het beste inpakt? Neem dan een kijkje bij onze subcategorieën voor advies op maat of neem contact  met ons op voor verdere vragen. Wanneer je liever alle benodigdheden in een keer bestelt kun je het beste een van onze verhuispakketten kopen. Zo, heb je alles direct bijdehand en kan het verhuizen direct beginnen. Yes!