De Goedkoopste Verhuisdozen van Nederland en België

  • Home
  • Belangrijk nieuws in verband met het Coronavirus!!!

Belangrijk nieuws in verband met het Coronavirus!!!

Beste allemaal,

Ook wij bij Verhuisboxen moeten onze processen bij onze verhuisdozen winkel aanpassen in verband met het Coronavirus.

Ook wij volgen de adviezen van het RIVM op om u en onze veiligheid te waarborgen en houden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

Onze webwinkel blijft gewoon 24-7 bereikbaar en onze verhuisdozen worden elke dag door heel Nederland en Belgie bezorgd en dit zal ook in de toekomst zo blijven.

20-04-2020. Ook in Nederland ondervindt DPD vertragingen door de enorme drukte bij de pakketdienst. Houdt u er rekening mee dat uw pakket 1 of 2 dagen later geleverd kan worden.

16-04 2020: Door de verdergaande beperkingen in Belgie op dit moment in verband met het Coronavirus lopen onze bezorgingen vertragingen op van 3 tot 4 dagen door DPD. Houdt u daar rekening mee met uw bestelling en bezorgdag!

We hebben gemerkt dat nu hele gezinnen langs komen in onze verhuisdozen winkel en blijkt het bijna onmogelijk om de afstanden van 1,5 meter te realiseren.

Vanaf vandaag zullen wij geen klanten meer in onze loods laten.!!

Concreet betekent dit dat u uw bestelling online kan invoeren en deze voor u wordt klaar gezet voor de balie..Onze medewerkers zullen u helpen met het in uw auto helpen van de verhuisdozen, maar met strikte inachtneming van 1,5 meter afstand!

Dit is voor u en onze veiligheid.

Let op: Alle bestellingen die voor bezorgen voor vrijdag 14.30 zijn geplaatst worden zaterdag bezorgd  en bestellingen die vrijdag na 14.30 worden geplaatst, worden maandag verwerkt en dinsdag bezorgd. Alle bestellingen in het weekend kunnen nooit op maandag bezorgd worden, maar op dinsdag. Houdt u daar rekening mee met u bestelling.!!

Het Verhuisboxen team wenst iedereen heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijden en vooral blijf veilig en blijf minimaal 1,5 meter op afstand.

Daarom verhuisboxen!

  • Op werkdagen voor 14:30 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden!
  • Direct uit voorraad leverbaar.
  • Achteraf betalen.
  • Gratis Matrashoes bij elk verhuispakket.
  • Trusted Shops Trusted Shops 5 sterrren beoordelingen van echte klanten voor verhuisboxen

Volg ons